Hogyan tudom törölni a fiókomat?

Sajnáljuk, hogy elbúcsúzol tőlünk!

Lehet, hogy csak kihagynál egy-két hírlevelet?

Ha igen, módosíthatod a hírlevél-beállításaidat, és bármikor visszatérhetsz hozzánk, amikor készen állsz!

Ahhoz, hogy törölni tudjuk a fiókodat, a következőket kell ellenőriznünk:

  • Minden kifizetés és visszatérítés rendezve van

  • Minden ajándékkártya-egyenleget vagy kreditet teljesen felhasználtál

  • Minden megrendelést sikeresen megkaptál

Győződj meg róla, hogy elmentetted a megrendelés fontos adatait (például a garanciális információkat), mielőtt törlöd a fiókodat. A jövőben bármikor fordulhatsz hozzánk segítségért, de mi nem férünk hozzá ezekhez az információkhoz, és neked kell megadnod őket. Az ügyfélszolgálattal folytatott minden korábbi kommunikáció szintén törlésre kerül.

A Zalando fiókom is törlődik?

Amikor törlöd a Lounge by Zalando-fiókodat, a Zalando fiókod is törlődik.

Azért törlöd a fiókodat, mert nem tudod visszaállítani az e-mail-címedet, vagy más probléma merült fel?

Látogass el előbb honlapunk Súgó és GYIK részébe.


A rendszer átirányítja a Zalando webhelyére